Weddig Runquist

Jag har sedan 2013 samarbetat med Axel Åkerström där han för bokförlaget Égalités räkning har svarat för det kreativa och grafiskt formmässiga arbetet med bokomslag och textsättning till inlaga. Detta samarbete har varit utomordentligt lyckosamt och det är min förhoppning av det skall fortgå även framöver. Axel Åkerström har en sällsynt god och utvecklad förmåga att gå utanför ”boxen” och leverera sinnrika lösningar som aldrig har framstått som givna på förhand. Jag kan varmt rekommendera Axel för grafisk formgivning och illustrativt arbete som kräver en insats utöver det vanliga.

Goran Basic

Jag har vid flera tillfällen anlitat företaget Axelform för formgivning av rapportomslag, vetenskapliga illustrationer och seminarieposters för flera konferenspresentationer.  Samarbetet har fungerat utmärkt och Axelform har genomfört alla insatser: a) med hög kvalitet, b) effektivt, c) alltid inom ramen av deadline. Jag och alla mina medarbetare är extremt nöjda med alla insatser som Axelform genomfört!

Daniel Görtz

PhD, Lunds universitet

Har jobbat med Axel Åkerström för designen av ett bokomslag till min avhandling i sociologi. Han var lätt att kommunicera med, samarbetsvillig, gjorde gärna ändringar och anpassningar efter önskemål - och framförallt leverade han ett gott slutresultat.

Please reload

Send us some love:

AXEL ÅKERSTRÖM

0766 433 428

info@axelform.com